Slider Main

Anvendelsesområder

Anvendelsesområder

opbevaringsbokse til lastbiler

lastbil box

Opbevaringsbokse til lastbiler
Den innovative partner til at optimere pladsudnyttelsen i lastbiler...

MARITIM

specialkoretoj box

MARITIM
Specialprodukter til lystbåde, fiskeri, skibsfart og offshore...

LAD-VAREBIL

varebil box

VAREBIL/LADBIL
Komplet presenningsruf til ladbiler og varebiler...

Boxed Solutions

- innovative løsninger til optimal pladsudnyttelse og beskyttelse

BoxedSolutions udvikler og producerer innovative boks-, tank-, og afdækningsløsninger, herunder presenningsruf til et utal af anvendelsesområder og brancher. Alle områder og brancher, der har behov for at udnytte pladsen optimal kan skabe værdi gennem vores omfattende kompetence til at opbygge individuelt formede opbevaringsbokse, tanke til væsker samt afskærmningsløsninger, herunder presenningsruf.

Fra standard- til skræddersyede løsninger

Udover vores produktion af standardprodukter har BoxedSolutions specialiseret sig i at udvikle og fremstille individuelt kundetilpassede løsninger til vores kunder.

Herved kan vi helt optimalt udnytte den sparsomme plads, således at vores kunder kan medbringe det ønskede udstyr, brændstof eller væsker som vand, hydraulikolie, m.v.

Alle produkter er fremstillet i den absolut bedste kvalitet på moderne produktionsanlæg i Danmark. Vi afsætter vores produkter over det meste af Europa gennem vores egen salgsorganisation eller gennem distributører.

Udvikling og rådgivning

Vores produkter er kendetegnet ved høj kvalitet, godt håndværk samt fokus på lovgivningsmæssige forhold.

For løbende at være forrest i udviklingen af de mest optimale boks- og afdækningsløsninger har BoxedSolutions egen udviklings- og rådgivningsafdeling, der hjælper vores kunder over hele Europa med præcis den løsning, der passer til deres behov – uanset branche. Læs mere