Slider Kran

Anvendelsesområder

Anvendelsesområder

Specialkøretøj-Bokse

kran bokse

BOKSE
boks til opbevaring af specialudstyr eller ekstra plads

Specialkøretøj Tanke

kran tanke

TANKE
tank til ekstra brændstof, hydraulikolie og andre væsker

Specialkøretøjer-Presenning

lastbil presenning

PRESENNINGSOPBYGNING 
Afdækning, presenningsruf og specialløsninger, også reklametryk

Specialkøretøjer kræver specialløsninger

- vi udvikler dem!

BoxedSolutions har mange års erfaring med at udvikle de mest optimale løsninger til specialkøretøjer som kranbiler, tankvogne, køretøjer til specialtransport, m.v. Vi sikrer jer optimal udnyttelse af opbevaringspladsen til udstyr og indretning, ekstra tanke til brændstof og andre væsker samt specialtilpassede presenninger til afdækning.

  • boks til opbevaring af specialudstyr eller ekstra plads
  • tank til ekstra brændstof, hydraulikolie og andre væsker
  • afdækning, presenning og ladspær, endda med reklametryk

Alt sammen hos samme specialleverandør, således at du kun skal henvende dig et sted. Resten tager vi os af…

Anerkendte bokse og tanke som Danbox og AKA

Gennem mange år har vi med succes produceret vores anerkendte boksprodukter Danbox og AKA til transportbranchen. Begge bokstyper findes i både standard og individuelt tilpassede løsninger.
Desuden fremstiller vi tankløsninger til brændstof, hydraulikolie og andre væsker i innovative udformninger, der gør specialkøretøjer i stand til at medbringe større mængder ved at udnytte den sparsomme plads mest optimalt.

Rigtig indretning af bokse skaber effektivitet

BoxedSolutions har omfattende erfaring med at indrette vores bokse til mange forskellige formål. Det kan f.eks. være opbevaring af udstyr til chaufføren, nem adgang til kæder og specialværktøj eller indretning af minikøkken. Mulighederne er uendelige – og med den rigtige indretning bliver chaufførens arbejde mere effektivt, nemt og hurtigt

Presenninger i alle størrelser - og med reklametryk

Til specialkøretøjer kan vi tillige levere presenning og afdækning i specialudformning, da vi råder over egne moderne produktionsfaciliteter til at skræddersy presenninger til alle typer opgaver.  Vi kan endvidere selv påtrykke presenninger med jeres logo og grafik, således at I får en komplet løsning fra samme leverandør.

Kontakt os med jeres opgave…