Anvendelsesområder

Anvendelsesområder

Maritim-Bokse

opbevaring box

BOKSE
boks til opbevaring af specialudstyr eller ekstra plads

Maritim Tanke

kran tanke

TANKE
tank til brændstof, hydraulikolie, vand, m.v.

Specialprodukter til lystbåde, fiskeri, skibsfart og offshore

BoxedSolutions kan tilbyde en række kvalitetsløsninger til det maritime område:

  • presenning- & kalecheløsninger – med tryk
  • boks til beskyttelse eller specialudstyr
  • tank til brændstof, hydraulikolie, vand, m.v.
  • løsninger til fiskeri f.eks. støttesejl, presening, m.v.

Alt sammen hos samme leverandør, således at du kun skal henvende dig et sted. Resten tager vi os af…

Løsninger til lystbåde, skibe og offshore

BoxedSolutions er specialist indenfor løsninger til lystbåde, skibsfart og offshore, hvor vi designer og producerer efter mål bl.a. kaleche, sprayhood, telt, Bimini, Camperkaleche, Zippack, Lazybag, Windbreaks, bompresenning, forsejlspresenning, cover, havnepresenning, UVkant-sejl, vinterpresenning, hynder, kalechebøjle, kalechebeslag, trodsebeskytter, offshore presenning - også i faconsyet udførelse.
Vores rådgivningsafdeling står til rådighed for at hjælpe jer frem til det design, der giver jer den mest optimale løsning m.h.t. materiale, udformning, funktion og vedligeholdelse.
Vi kan levere kaleche- og preseningsløsninger med tryk.

Anerkendte tankprodukter

Gennem mange år har vi med succes produceret vores anerkendte tankløsninger til brændstof, hydraulikolie, vand eller som septiktank i individuelle udformninger, der således tilpasses det enkelte fartøj.
Dette anvendes ved erstatning af eksisterende tanke eller hvor der er behov for ekstratanke. Den individuelle udformning gør, at den sparsomme plads udnyttes mest optimalt.

Robuste opbevaringsbokse inde og ude

BoxedSolutions producerer stål- og finérbokse i absolut bedste kvalitet til det maritime område. Der findes både standardbokse og individuelt tilpassede løsninger.
Desuden har vi omfattende erfaring med at indrette vores bokse til mange forskellige formål. Det kan f.eks. være effektiv beskyttelse af installationer (el, hydraulik, o.l.), opbevaring af udstyr eller nem adgang til kæder og specialværktøj.

Kontakt os med jeres opgave…